Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pratite u izravnom prijenosu

VIDEO Brojimo sitno do teniskog spektakla u Zadru: Stigao Luka Modrić

Gem Set Hrvatska, humanitarno-sportski spektakl u organizaciji Zaklade Marin Čilić, pratite na Doma TV i gol.hr-u.

Večeras od 19 sati pratite humanitarno-sportski spektakl Gem set Hrvatska u izravnom prijenosu na kanalu Doma TV i portalu gol.hr. U Zadar je stigao veliki broj poznatih iz svijeta sporta, a osim domaćina Marina Čilića, tu je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Reporter Ivan Forjan za Dnevnik Nove TV javio se iz Zadra s prvim dojmovima, prvi mečevi se već igraju, a svoj dio posla na terenu je odradio Modrić, koji je u paru s Tinom Srbićem, svladao skijaško-stolnotenisku kombinaciju Zubčić-Gaćina.

Glavni dio programa kreće u 19 sati, a igrači će imati posebne slušalice i mikrofone tako da će gledatelji sve moći čuti. Ako i to nije dovoljno dobra pozivnica za sve, onda bi dojam pojačati dolazak Bjorna Borga. Odnosno, našeg Vlade Bobana koji se preprušio u švedsku tenisku legendu.

Za kraj dodajmo da Zaklada Marina Čilića, koja organizira Gem set Hrvatska, ima za cilj prikupiti novčana sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u OŠ Petra Zoranića u Stankovcima i promociju bavljenja sportom od najranije dobi.

O tome što čeka gledatelje u glavnom programu humanitarno-sportskog spektakla pogledajte u prilogu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider