Tenis
SPORTOVI
Tenis
ZAKLADA MARIN ČILIĆ

Humanitarno-teniski spektakl u Zadru: Pobijedila ekipa u kojoj su bili Čilić i Modrić

Gem Set Hrvatska, humanitarno-sportski spektakl održan je u Zadru.

Galerija Marin Čilić i Luka Modrić Zoran Planinić, Luka Modrić, Matea Jelić i Tin Srbić Filip Zubčić +7 Gem Set Hrvatska u Zadru

Treće izdanje humanitarno-sportskog spektakla Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić održano je ovog ponedjeljka u Zadru.

Cilj ove plemenite manifestacije koja polako poprima obrise tradicionalnog, baš kao što je Marin Čilić svojedobno i poželio, bio je izgradnja dječjeg igrališta u Stankovcima, budući da u tamošnjoj osnovnoj školi djeca nastavu iz tjelesne i zdravstvene kulture odrađuju na školskim hodnicima. Naime, dvorane nemaju, a jedino igralište nije u bajnom stanju.

Čilić: Svaka kupljena karta je dobrodošla

"Bilo je zbilja fantastično, pozdravio bih cijelu publiku, a posebno sve sportaše koji su došli i doprinijeli da ovo bude na ovakvom nivou. Hvala svima što ste došli, svaka kupljena karta je dobrodošla i ići će za izgradnju igrališta u Stankovcima. Nadam se da će klinci koristiti ovo igralište, jako mi je drago što smo mi sportaši bili ovdje na okupu i što svojim prisutstvom potičemo djecu na sport. Hvala i Luki koji je morao otići malo ranije jer ide sutra na pripreme", rekao je Čilić u završnoj riječi.

Uz njega, pobjedničku ekipu tvorili su: Luka Modrić, Tin Srbić, Matea Jelić i Andrija Stipanović.

Evo tko je sve sudjelovao od poznatih:

Marin Čilić, Eduardo da Silva, Valent Sinković, Ivica Zubac, Dario Šarić, Matea Jelić, Valentina Mrnjavčić Pereglin, Filip Zubčić, Andrej Gaćina, Andrija Stipanović, Ante Žižić, Zoran Planinić, Danijel Subašić, Manuel Štrlek, Anđelo Kvesić, Doris Bačić, Borna Gojo, Tin Srbić, Luka Stepančić, Martin Sinković, Zrinka Ljutić, Stipe Žunić, Mate Pavić, Ivano Balić, Ivan Ljubičić, Luka Modrić.

Čilić je otkrio kako je došlo do toga da se igralište izgradi baš u Stankovcima.

"Oni tjelesni odgoj rade na hodniku škole jer nemaju gdje drugo", rekao je Marin kojem se posebno zahvalila ravnateljica osnovne škole.

Ljubičić: Zahtjevno je stvoriti tradiciju, a Marin je u tome uspio

Ivan Ljubičić se vratio iz Wimbledona prije nekoliko sati, uspio je stići u Zadar:

"Stvarno mi je drago da jedna takva Zaklada ima kontinuitet. Prvu godinu je najlakše, ljudi se zapale, ali stvoriti jednu tradiciju, to je zahtjevno i Marin je u tome uspio."

"Kad sam pokrenuo Zakladu, ideja je bila napraviti nešto da sustavno funkcionira, da to postane nekako tradicionalno, da zajednicu pomažemo iz godine u godinu. Nisam očekivao da će ovako narasti, da će lijepa priča doseći ovolike razine. U svakom slučaju vrhunski", rekao je Marin Čilić.

"Prva dva događanja su bila na Šalati pa onda i u Petrinji gdje je stvarno bilo emotivno. Bilo je zbilja lijepo i od svih tih sredstava izgrađena su četiri igrališta", s ponosom je istaknuo Čilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider