Tenis
SPORTOVI
Tenis
BOGAT PROGRAM

Svih četvero Hrvata već sutra startaju svoj put na ovogodišnjem Wimbledonu

Svi hrvatski predstavnici u pojedinačnoj konkurenciji na Wimbledonu bit će u akciji već u ponedjeljak.

Donna Vekić (Foto: Afp)

Prva će na terenu biti Petra Martić čiji će meč protiv 18-godišnje Čehinje Linde Fruhvirtove započeti u 12 sati (po srednjoeuropskom vremenu) na terenu 16.

U drugom meču nakon 12 sati, na terenu 5, Borna Gojo će igrati protiv njemačkog kvalifikanta Maximiliana Marterera.

Donna Vekić i Borna Ćorić će na nastup čekati do posljednjeg, četvrtog meča programa na terenima 12 i 14. Osječanka koja je prije tri dana proslavila 27. rođendan, će igrati protiv Kineskinje Zhang Shuai, dok Ćorića čeka dvoboj s Argentincem Guidom Pellom.

Đoković otvara središnji teren

Već prema tradiciji, prvi meč na središnjem wimbledonskom terenu odigrat će branitelj prošlogodišnjeg naslova, Novak Đoković, koji za suparnika u prvom kolu ima Argentinca Pedra Cachina. Program na tom terenu će započeti u 14.30 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Nakon njih će Venus Williams po 24. put zaigrati u All England Clubu, a suparnica joj je Ukrajinka Elina Svitolina. Program će zaključiti Talijan Jannik Sinner i Argentinac Juan Manuel Cerundolo.

U utorak će program na središnjem terenu otvoriti braniteljica naslova, Kazahstanka Jelena Ribakina, čija je suparnica u prvom kolu Amerikanka Shelby Rogers.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider