Tenis
SPORTOVI
Tenis
Bio je iskren

Rafa Nadal progovorio o drami Novaka Đokovića, ovo se neće svidjeti obožavateljima srpskog tenisača

Rafa Nadala oglasio se o pravnoj sagi Novaka Đokovića pred sudom u Australiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok traje pravna bitka Novaka Đokovića za nastup na Australian Openu, oglasio se španjolski tenisač Rafael Nadal i uzburkao duhove u Srbiji.

Uoči prvog Grand slam turnira ove sezone održao je konferenciju za medije na kojoj je, dakako, ponovno, bilo riječi o srpskom tenisaču.

"Iskreno, malo sam umoran od svega. Sasvim je jasno da je Đoković jedan od najboljih igrača u povijesti, ali ne postoji niti jedan igrač koji je važniji od turnira. Nitko, pa čak ni Federer, Đoković ili ja. Pa ni Borg koji je bio nevjerojatan u svoje vrijeme", rekao je španjolski tenisač pa dodao.

gol expired VIDEO Pojavila se snimka odvođenja Novaka Đokovića u pritvor: Rukom je prekrivao lice divider

"Igrači dolaze i odlaze, tenis ide dalje. Australian Open je važniji od bilo koga. Ako konačno zaigra, ok. Ako ne zaigra, Australian Open će opet biti Australin Opet, s njim ili bez njega. To je moje mišljenje", zaključio je.

gol expired Novak Đoković dobio prvu bitku: Sud u Melbourneu ispunio zahtjev njegovih odvjetnika! divider

Dodajmo kako je Đoković trenutno u pritvoru u imigracijskom hotelu gdje je već ranije boravio.

Ondje će dočekati konačno saslušanje na Federalnom sudu u Melbourneu pred sudačkom komisijom od tri člana koja će odlučiti o tome hoće li srpski tenisač zaigrati na Australian Openu ili će pak biti deportiran iz Australije.

Iako je australska vlada inzistirala na tome da se suđenje održi pred samo jednim sucem, ipak je udovoljeno zahtjevu Đokovićevih odvjetnika da se suđenje održi pred sudačkom komisijom.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider