Tenis
SPORTOVI
Tenis
ostaje bez milijuna?

Ovo boli više od deportacije: Đokoviću glavni sponzor raskida ugovor?

Novaku Lacoste donosi veliki iznos na godišnjoj razini, a u 2021. godini od sponzora je dobio oko 30 milijuna dolara, prema Forbesu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Australski savezni sud u nedjelju je potvrdio odluku australskog ministra Alexa Hawka da se poništi viza izdana tenisaču Novaku Đokoviću jer predstavlja zdravstveni rizik za australsku zajednicu.

Novak Đoković je danas popodne sletio u Beograd, navijači i novinari su ga čekali, ali on im je pobjegao te je odlučio da se neće obraćati javnosti. Tako je razočarao stotine okupljenih.

Đokoviću prijeti i izostanak s Roland Garrosa ako se u međuvremenu ne cijepi.

gol expired Novak Đoković stigao u Beograd pa izbjegao medije i navijače, koji su ostali razočarani divider

Srpski tenisač nije u problemima samo zbog deportacije i šetnje Beogradom iako je znao da je zaražen koronavirusom.

Glavni sponzor mu otkazuje ugovor?

Đoković bi mogao ostati bez glavnog sponzora za opremu. Lacoste ozbiljno razmišlja da sve raskine s prvim tenisačem svijeta zbog svega što je izašlo u javnost.

gol expired VIDEO Nakon ovog Modrićeva poteza svi su se naklonili: Hrvatski čarobnjak oduševio divider

Novaku Lacoste donosi veliki iznos na godišnjoj razini, a u 2021. godini od sponzora je dobio oko 30 milijuna dolara, prema Forbesu.

U kolovozu 2021. godine obnovio je ugovor sa Lacosteom, s kojim surađuje od 2017. godine, a sada će možda morati tražiti novog sponzora.

"Što je prije moguće stupit ćemo u kontakt s Novakom da razmotrimo događaje koji su pratili njegovo prisustvo u Australiji", priopćila je kompanija Lacoste.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider