Tenis
SPORTOVI
Tenis
propao doček

Novak Đoković stigao u Beograd pa izbjegao medije i navijače, koji su ostali razočarani

Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković, vratio se u Srbiju nakon što je protjeran iz Australije.

Nakon što je u nedjelju ujutro sud u Melbourneu odbacio njegovu žalbu na ukidanje vize od strane ministra imigracija, Novak Đoković deportiran je iz Australije.

Najbolji svjetski tenisač prvo je iz Melbournea stigao u Dubai, iz kojeg je potom imao let za Beograd, u koji je stigao nešto poslije 12 sati. No nije izašao pred medije i navijače, nego je napustio zračnu luku.

Nikome nije do kraja jasno hoće li se nakon dolaska negdje obratiti navijačima, koji ga smatraju herojem te ga žele pozdraviti.

Spomenimo i kako je Đoković najavio kako neće davati izjave dok ne završi Australian Open, no mediji i navijači u Srbiji su se ipak nadali drukčijem ishodu.

Tijek događaja:

13:05 Đoković je navodno otišao u svoj stan u Beogradu.

13:00 Nije poznato hoće li se Đoković u Srbiji negdje obratiti navijačima i medijima ili će bez toga ovih dana otputovati kući u španjolsku Marbellu.

12:55 Đoković je napustio aerodrom i zaobišao medije te navijače, koji su ostali razočarani kad su čuli tu vijest. Pokušali su ga dozvati skandiranjima, ali već je napustio zračnu luku Nikola Tesla.

12:50 ''Nadamo se kako će se ipak pojaviti da ga pozdravimo'', kaže navijačica Marijana.

12:45 Proširila se priča da neće ni izaći pred navijače koji ga zazivaju, čak da će možda odmah produžiti u svoj dom u španjolskoj Marbelli.

12:40 Neki su navijači pitali ima li koga iz Australije. Javila se jedna novinarka kojoj su poručili ''go home'' (''idi kući'').

12:30 Stigao je i crni automobil koji bi trebao odvesti Đokovića iz zračne luke.

12:15 Đoković je sletio u Beograd i kroz 20-ak minuta bi mogao izaći pred novinare, koji su se okupili u velikom broju.

12:10 Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić predložit će Novaka Đokovića za najveće gradsko priznanje – Nagradu Beograda za sport.

12:00 Velik broj domaćih i stranih medija čeka dolazak Novaka Đokovića u zračnoj luci.

11:55 Danas je iz Francuske stigla šokantna vijest za Noleta. Ministrica sporta objavila je novu odluku po kojoj će svi strani sportaši koji se misle natjecati u toj zemlji morati biti cijepljeni. To znači da Đoković neće moći igrati na Roland Garrosu u svibnju.

Prema tome, po sadašnjim pravilima ne može igrati niti na jednom Grand Slam turniru u 2022. godini. Može se ili cijepiti ili nadati da će pandemija popustiti, a s njome i mjere u pojedinim zemljama.

11:45 Novak Đoković bi trebao sletjeti u Beograd nešto malo poslije 12 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider