Tenis
SPORTOVI
Tenis
"Skandalozno ponašanje"

Oglasila se obitelj Đoković: "Ponosni smo na Noleta, vjerovali smo da će sport pobijediti, ali..."

Novak Đoković neće nastupiti na ovogodišnjem Australian Openu. Povodom konačne odluke Australaca oglasila se njegova obitelj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obitelj Novaka Đokovića objavila je u nedjelju da je "veoma razočarana" odlukom Federalnog suda Australije i činjenicom da prvi tenisač svijeta mora napustiti tu zemlju, čime je lišen mogućnosti braniti titulu na prvom Grand Slam turniru u godini, koji je osvajao rekordnih devet puta.

U priopćenju obitelj Đoković istaknula je da razlozi za donošenje odluke australskih vlasti nisu sportski, već da su prevladali politički interesi.

Novak Đoković Novak Đoković deportiran iz Australije, pojavile se prve fotografije iz zračne luke divider

"I pored skandaloznog ponašanja prema Novaku, vjerovali smo da će sport pobijediti. Vjerovali smo da će biti uvažena činjenica koju je sud potvrdio - da Novak ima važeću vizu, da će pravda biti zadovoljena i da nikakvi 'javni interesi' neće biti izgovor za odluku koja je donijeta", navodi Đokovićeva obitelj.

"Ponosni smo na njega i snagu koju je pokazao i borbi koju je dostojno vodio. Vjerujemo da će iz ove situacije izići jači i da će vrijeme pokazati ono što je nesporno uvijek do sada potvrđivao, a to je da je veliki šampion i čovjek", naglasila je obitelj prvog tenisača svijeta.

gol expired Trebao je zaigrati protiv Novaka Đokovića, a sada se oglasio priopćenjem: "Osvetit ćemo te" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider