Tenis
SPORTOVI
Tenis
Njegov sunarodnjak

Trebao je zaigrati protiv Novaka Đokovića, a sada se oglasio priopćenjem: "Osvetit ćemo te"

Caruso je zamijenio Novaka Đokovića u meču prvog kola Australian Opena protiv Miomira Kecmanovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je u prvom kolu Australian Opena trebao igrati protiv sunarodnjaka Miomira Kecmanović, Novak Đoković morao je napustiti Australiju. Federalni sud odbio je njegovu žalbu na minstrovu odluku o ukidanju vize i naredio deportaciju.

Srpskog tenisača zamijenit će Salvatore Caruso, a razočarani Kecmanović oglasio se priopćenjem za javnost u ime srpskih tenisača koji će nastupiti na Australian Openu, prenosi Nova.rs.

gol expired Riječi Dejana Lovrena oduševile srpsku javnost, poslao je žestoku poruku Australiji divider

"Popili smo gorku pilulu, a da turnir nije ni počeo. Ne mogu ni zamisliti kako se Novak osjećao, kroz što je sve prošao posljednjih deset dana. Jako sam se veselio da ću imati čast da na centralnom terenu Australian Opena otvorim ovogodišnji turnir s prvim igračem svijeta.

gol expired Đokovićev otac u svom stilu komentirao odluku australskog suda: "Završio je pokušaj atentata" divider

Nažalost, ono o čemu sam razmišljao posljednjih sedam dama od trenutka kada je napravljen ždrijeb sada nema nikakvog smisla.

Naša mala srpska ekipa ovdje u Melbourneu je ogorčena i razočarana i mislim da se sada trebamo dodatno potruditi i svojim igrama na neki način osvetiti našeg najboljeg predstavnika koji je onemogućen da bude ovdje. Ja vjerujem da ćeš osvojiti još Grand slamova i da te ovo neće spriječiti u stvaranju povijesnog uspjeha. Svi smo uz tebe", zaključio je Kecmanović.

Podržavate li odluku o deportaciji Đokovića?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider