Tenis
SPORTOVI
Tenis
novi šok za srbina

Novaku Đokoviću prijeti još jedan težak udarac: Mogao bi ostati bez 27 milijuna dolara

Novak Đoković mogao bi ostati bez ugovora s Lacosteom koji ga plaća devet milijuna dolara godišnje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpskom tenisaču Novaku Đokoviću 2022. godina bila je očajna, a sad bi mu mogla postati još malo gora. Naime, ugledna tvrtka Lacoste razmišlja o prekidu suradnje s njim otkako je deportiran iz Australije.

gol expired Đoković poslao poruku tenisaču koji je otišao u rat: Ukrajinac otkrio cijelu prepisku divider

Švicarski novinar Benjamin Weinmann tvrdi kako je Lacoste odlučio prekinuti surađivati s njim i prebaciti se na Amerikanku Venus Williams. Otkažu li mu suradnji, Đoković će ostati bez 27 milijuna dolara.

"Lacoste predstavlja tenis. Od 2017. godine Novak Đoković je zaštitno lice ovog kultnog brenda, a ugovor o suradnji potpisali su do 2025. godine. Po sezoni ga plaćaju devet milijuna dolara, ali u zadnje dvije godine partnerstvo s Đokovićem nije im donijelo ništa dobro. Cijeli fijasko s odbijanjem cjepiva i deportacijom iz Australije donio je njemu i njegovim sponzorima puno negativnog publiciteta pa zato Lacoste želi okrenuti novo poglavlje i osloniti se na drugo zaštitno lice“, pišu strani mediji.

gol expired Bio je s Đokovićem 15 godina: Otvorio se o razlozima rastanka i kada je sve počelo divider

Sedmerostruka Grand Slam prvakinja Venus Williams tako bi trebala biti nova ambasadorica brenda, što je tvrtka već objavila, a čini se kako će to značiti kraj suradnje s jednim od najboljih tenisača svih vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider