Tenis
SPORTOVI
Tenis
urnebesne snimke

Đoković upoznao svog najotkačenijeg obožavatelja: Govori srpski, jede 100 ćevapa dnevno i želi biti kao Nole

Mladi japanski tenisač uspio je u pokušajima da dobije 15-ak minuta na terenu sa svojim životnim idolom Novakom Đokovićem.

Đoković i Iori (Screenshot)

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković nastupa ovog tjedna na turniru u Tokiju, gdje je u petak osigurao nastup u polufinalu. Nole je prije dva dana imao krajnje zanimljivu večer, a pritom ne mislimo na meč protiv Go Soede u kojem je slavio sa 6:3, 7:5.

Đoković je nakon meča upoznao svog velikog obožavatelja Iorija Yoshidu, koji ga je prije nekoliko mjeseci, putem videa na Youtubeu zamolio da se upoznaju i da odradi s njim jedan kratki trening. Riječ je o Japancu koji je živio u Pančevu i koji je svoju zamolbu Noletu uputio na - srpskom!

Zinedine Zidane (Foto: AFP) Real ima ozbiljnih problema: Unatoč prvom mjestu, postoji sumnja u igrače i klub ide u akciju divider

"De si, Novak Đoković! Gospodine Novak Đoković, ja jako respekt ti. Moje ime je Iori Yoshida. Ja sam Japanac, imam 20 godina. Živio sam i igrao tenis u Pančevu, jer želim da budem kao ti. Ti si jako, jako legendo. Zašto ja pričam sada? Zato jer želim samo jedan put, molim te, igrati s tobom. Ja hoću da idem Grand Slam i želim biti prvak kao ti. Ja volim ćevapi, ja volim Srbija. Ja volim srpske djevojke, jako lepe, srpski dečki jako šmeker, ti si šmeker...", rekao je između ostalog u svom videu prije nekoliko mjeseci u kojem se predstavio Đokoviću.

U Tokiju je Nole ispunio veliku želju mladom Japancu i proveo s njim 15-ak minuta na terenu i izvan njega. Malo je reći da je cijeli video poprilično urnebesam, prije svega jer Iori kombinira prije svega srpski, japanski i poprilično loš engleski.

Rafael Nadal (Foto: AFP) Nadal "sastavio" idealnog tenisača u kojem Hrvat čini jedan od važnijih segmenata igre divider

Jedan od najsmiješnijih trenutaka svakako je bio kada su se vozili prema terenu i kada je Iori Noletu otkrio da voli ćevape i pljeskavicu, te da dnevno jede 100 ćevapa jer želi biti poput njega.

"Ali Nole ne jede to. Što ćemo sad?", upitao ga je Novak.

"Izvini", odgovorio je Yoshida.

Na terenu se mladi Japanac konstatno bodrio uz popularne Noletove uzvike poput "ajmo bre" ili "idemo".

Cijeli video pogledajte u nastavku, kao Iorijevu molbu koju je uputio Noletu u lipnju.

Pad Marca Marqueza (Screenshot Moto GP) Svjetski prvak Marc Marquez doživio težak pad, na nosilima odvezen u bolnicu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider