Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema druge

Real ima ozbiljnih problema: Unatoč prvom mjestu, postoji sumnja u igrače i klub ide u akciju

Unatoč vodećoj poziciji u prvenstvu, Real Madrid ima problema u Ligi prvaka, a klub planira riješiti te probleme tako što će potražiti pojačanja u zimskom prijelaznom roku.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zinedine Zidane je imao želju ovo ljeto obnoviti veznu liniju, a Paul Pogba je bio njegov prvi izbor. Međutim, zahtjevi Manchester Uniteda su bili nemogući, a Real nije uspio pronaći ni potencijalnu zamjenu.

Iako Zidane vjeruje da je njegova momčad sposobna redovito prikazivati partije kao protiv Seville, i dalje postoje sumnje oko igrača u njegovom sastavu. A rasprava o njima nastavit će se sve dok ne budu konzistentniji.

No ova situacija nije ostavila puno opcija u klubu. Real će vjerojatno morati raditi transfere u siječnju, a polazna točka za bilo koji posao u siječnju mora biti odlazak najmanje dva igrača iz trenutne momčadi. Vjeruje se da će to biti Mariano Diaz i Brahim Diaz.

Mete Reala Paul Pogba i Christian Eriksen (Foto: AFP) Mete Reala Paul Pogba i Christian Eriksen (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Takva dva odlaska stvorila bi prostor za pojačanje u sredini terena, ali iako je Pogba i dalje Zidaneov san, veća je vjerojatnost da se dovede Christian Eriksen. Tottenham je u ogromnim problemima s atmosferom u momčadi, dok je danski veznjak već bio na izlaznim vratima.

Iskusni 27-godišnjak ne želi obnoviti ugovor sa Spursima, što znači da je transfer svima u interesu. Druga meta koja je također realna je Ajaxov Donny van de Beek, koji je već bio povezivan s Realom, a postoji i značajan interes kluba za Eduarda Camavinga.

Uz potencijalne nove potpise, očekuje se da će Zidane dati više minuta grupi mlađih igrača uglavnom Viniciusu Junioru, Ederu Militau, Luki Joviću i Rodrygu.

Trening Real Madrida (Foto: AFP) Real ovo ne pamti: Sad svi vide najveću pogrešku Kraljeva! Perez daje 100 mil. eura za zamjenu divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider