Tenis
SPORTOVI
Tenis
Svladao Berettinija

Đoković na korak od devetog finala US Opena: Na putu mu stoji tenisač koji mu je oduzeo zlato u Tokiju

Prođe li u finale US Opena, Đoković će imati priliku za osvajanje 21. grand slam naslova u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski tenisač Novak Đoković plasirao se u polufinale zadnjeg grand slam turnira sezone US Opena nakon što je u četvrtfinalu svladao Talijana Mattea Berettinija sa 5-7, 6-2, 6-2, 6-3, dok je kod tenisačica plasman u polufinale osigurala Grkinja Marija Sakkari.

Đoković će u polufinalu igrati protiv Nijemca Aleksandera Zvereva koji je sa 7-6, 6-3, 6-4 bio bolji od Južnoafrikanca Lloyda Harrisa.

Đoković je do četvrte pobjede nad talijanskim tenisačem stigao nakon tri sata i 30 minuta i sada je na dvije pobjede od četvrtog grand slama ove sezone i 21. u karijeri.

gol expired Kvalifikantica koja je osigurala polufinale US Opena u slatkim brigama: "Propala mi je povratna karta..." divider

Grčka tenisačica Marija Sakkari (WTA-17.) je plasman u polufinale osigurala pobjedom nad Čehinjom Karolinom Pliškovom, četvrtom na WTA ljestvici, od 6-4, 6-4. Polufinalistici Roland Garrosa Sakkari je za pobjedu nad Čehinjom trebao sat i 23 minute.

Suparnica u polufinalu bit će joj britanska senzacija Emma Raducanu, 150. na WTA ljestvici, koja je do polufinala došla iz kvalifikacija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider