Tenis
SPORTOVI
Tenis
Emotivna poruka

Ovo zaslužuju samo legende: Pogledajte što je Đoković poručio Rogeru Federeru na oproštaju

Srpski tenisač oprostio se od Rogera Federera koji odlazi u tenisku mirovinu.

Novak Đoković i Roger Federer (Foto: Afp)

Legendarni švicarski tenisač Roger Federer objavio je kako odlazi u mirovinu, i to nakon Laver Cupa koji se igra sljedećeg tjedna u Londonu.

Njegova je objava izazvalu pravu poplavu poruka iz teniskog, ali i sportskog svijeta koji se oprašta od švicarske legende. Danas se oglasio i najbolji srpski tenisač Novak Đoković koji je na svom Instagram profilu objavio emotivnu poruku:

"Roger, teško je proživjeti ovaj dan i riječima izraziti sve ono što smo zajedno prošli u ovom sportu. Više od desetljeća nevjerojatnih trenutaka i mečeva kojih se mogu sjetiti.

Roger Federer 2008. VIDEO Najbolji meč u kojem je Roger Federer nastupio onaj je u kojem je doživio jedan od najbolnijih poraza divider

Tvoja je karijera postavila primjer što znači postići izvrsnost i predvoditi integritetom i staloženošću. Čast je poznavati te na terenu i van terena. Znam da će novo poglavlje donijeti nevjerojatne stvari za tebe, Mirku, djecu i sve tvoje voljene, a Rogerovi obožavatelji se još uvijek imaju čemu radovati.

Od naše obitelji vašoj, želimo vam puno radosti, zdravlja i blagostanja u budućnosti. Veselimo se proslavi vaših postignuća i vidimo se u Londonu", zaključio je Đoković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider