Tenis
SPORTOVI
Tenis
Njegova strana priče

Novak Đoković napokon prekida šutnju, evo kada će progovoriti o deportaciji iz Australije

Novak Đoković otkrio je kada će održati konfereciju o deportaciji iz Australije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na sastanku s predsjednikom Srbije Aleksandarom Vučićem srpski tenisač Novak Đoković je progovorio o deportaciji iz Australije, koja mu nije dopustila ulazak u zemlju i nastup na Australian Openu.

"Za vrijeme nemilih događaja, iako sam bio u pritvoru, suočen s puno problema i izazova, nisam se osjećao usamljeno. Imao sam podršku obitelji, naroda, ljudi iz regije, svijeta, svi su mi pokušali olakšati boravak tamo. Boravak je bio neočekivan", rekao je Đoković pa dodao:

"Moja veza sa Srbijom jača iz dan u dan, nakon svega što se dogodilo u Australiji čini mi se da će ta veza biti takva zauvijek i od srca svima zahvaljujem."

Za kraj, Đoković je dodao da će se obratiti medijima za sedam do deset dana sa svojom verzijom priče što se sve dogodilo u Australiji, dok je Vučić rekao sljedeće:

"Neće vam reći, ali pobijedit će sve na Wimbledonu, US Openu i Roland Garrosu", prenosi Nova.rs.

Istraga o PCR testu Novaka Đokovića

Inače, danas se u srpskim medijima pojavila informacija da je tužilaštvo u Beogradu zaprimilo kaznenu prijavu koju je protiv nepoznate osobe podnio stanoviti "Budimir Grom" zbog krivotvorenja PCR testa koji je Đoković priložio u Australiji prilikom prijave za dobivanju vize.

gol expired Novak Đoković neće biti iznimka, tvrde Francuzi, ali evo kako bi mogao zaigrati u Parizu divider

Podsjetimo, Đoković je u Australiju htio ući necijepljen, ali pomoću izuzeća koje je trebao dobiti zbog toga što je nedavno prebolio COVID.

Tužiteljstvo u Beogradu je provelo sve provjere i zaključili su da su rezultati PCR testa Novaka Đokovića autentični.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider