Tenis
SPORTOVI
Tenis
napravio pravi šou

Nole psovao argentinske navijače, tješio uplakanog Delpa i urlao s holivudskom zvijezdom

Novak Đoković još je jednom napravio šou tijekom i nakon finala Grand Slam turnira.

Đoković i Del Potro na mreži (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Novak Đoković osvojio je svoj 14. Grand Slam naslov na US Openu savladavši Juan Martina Del Potra u finalu 6:3, 7:6, 6:3. Srpski tenisač uvjerljivo je stigao do trećeg trijumfa u svom osmom finalu na US Openu, a pritom je pokazao dvije strane svog lica.

Tijekom meča su ga argentinski navijači jako nervirali, pa im je imao svašta za izgovoriti prilikom jedne pauze između poena. Nema potrebe prenositi njegove konkretne riječi...

Nakon što je propustio priliku osvojiti svoj drugi Grand Slam naslov, Del Potro je sjeo u svoju stolicu i počeo plakati. Nedugo nakon toga pristigao je Novak Đoković, zagrlio ga i uputio nekoliko riječi utjehe. Kao i uvijek, Nole je još jednom pokazao da je veliki gospodin.

Kada je ceremonija završila, Noleta je u svlačionici posjetio slavni američki glumac Gerard Butler. Zamolio ga je da dok drže trofej odrade slavni urlik iz filma 300, u kojem je glavnu ulogu igrao upravo Butler. Namrdgorili su lica i zaurlali: "This is Spartaaaa" (ovo je Sparta).

Kao i uvijek kada je Đoković u pitanju, nikada nije dosadno s njim na turniru. Osim svega navedenog, Nole je pokazao da je trenutno najbolji tenisač današnjice, daleko ispred svih ostalih u ovome trenutku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider