Tenis
SPORTOVI
Tenis
zvijezda nekad i sad

Kad shvatite tko je ustvari ovaj debeljuškasti dječak, dobro ćete se nasmijati

Nick Kyrgios kao klinac i Nick Kyrgios kao 24-godišnjak nemaju veze jedan s drugim!

Galerija Nick Kyrgios (Foto: AFP) Nick Kyrgios kao dječak (ATP) Nick Kyrgios (Foto: AFP) +2 Nick Kyrgios (Foto: AFP)

Zločesti dečko svjetskog tenisa Nick Kyrgios ovog se tjedna priprema za nastup na Wimbledonu. U tjednu uoči jednog od najvećih svjetskih turnira krovna teniska organizacija za tenisače (ATP) objavila je fotografiju kontroverznog australskog tenisača iz njegovih najmlađih dana i ona je postala apsolutni viralni hit!

Na fotografiji je neprepoznatljivi Nick Kyrgios u "plastičnoj" majici Wu-Tang Clana, američke hip-hop grupe, s vidljivo prekomjernom kilažom. Na fotografiji drži teniski reket kao tavu za palačinke, a pogled mu ne može biti miliji.

U usporedbi s današnjim Nickom Kyrgiosom, ovaj dječak je neprepoznatljiv. Ali ovdje zaista nije riječ o nikakvoj prevari ili lažnoj vijesti. Dječak na fotografiji je uistinu, koliko god i nama bilo teško vjerovati, Nick Kyrgios.

ATP je ovim potezom nadmašio sam sebe!

Za one koji nisu upoznati s likom i djelom Nicka Kyrgiosa, riječ je o tenisaču koji redovito radi ispade za vrijeme svojih mečeva. Posljednji takav imao je u Rimu na Masters 1000 turniru, gdje je je na teren bacio stolicu na kojoj sjedi te se istovremeno svađao s glavnim sucem i navijačima.

Prethodno je često znao tankirati u svojim mečevima, zatim glasno psovati, ne davati sve od sebe, pljuvati, napucavati lopticu po tribinama.

Wimbledon je iza ugla, a samim time i prilika za Kyrgiosa da ponovno šokira teniski svijet. U pozitivnom, ali i negativnom pogledu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider