Tenis
SPORTOVI
Tenis
Totalno pomračenje uma

Kakav luđak: Kyrgios divljao, bacio stolicu pa dobio - diskvalifikaciju!

Australac grčkog porijekla potpuno je izgubio živce na turniru u Rimu.

Nick Kyrgios (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Skandalozno ponašanje Nicka Kyrgiosa prouzročilo je njegovu diskvalifikaciju s ATP turnira iz serije Masters 1.000 u Rimu.

Australski tenisač je u drugom kolu igrao protiv Norvežanina Caspera Ruuda koji je prvi set dobio sa 6-3, dok je drugi u tie-breaku pripao Kyrgiosu, bilo je 7-6 (5).

S dolaskom odlučujućeg seta stiglo je i Kyrgiosovo ludilo. Normalno se ponašao samo tijekom prvog gema kojeg je breakom riješio u svoju korist. U idućem je izgubio servis i onda je krenulo - žestoko je protestirao žaleći se na publiku. Sudac to nije tolerirao pa je, nakon opomene, kaznio Australca s kaznenim gemom, u korist Ruuda.

U nastavku je bacio reket, zatim nogom opalio bočicu s vodom i onda, kao vrhunac svega, uzeo stolicu i bacio ju u teren.

Svjestan što je napravio, počeo je skupljati svoje stvari kako bi napustio terenu, a u tim trenucima je sudac taman objavio kako je diskvalificiran.

Kyrgios je uredno čestitao Ruudu, pružio je ruku i sucu, a potom se uputio u svlačionicu, prenerazivši još jednom teniski svijet.

Trenutke Kyrgiosova pomračenja uma pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider