Tenis
SPORTOVI
Tenis
navijači ga provocirali

Procurila snimka koja pokazuje što je Medvjedev proživljavao u finalu protiv Nadala

Danil Medvjedev na meču protiv Nadala nije imao podršku navijača u Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatnim preokretom u nedjeljnom finalu Australian Opena 35-godišnji Španjolac Rafael Nadal postao je prvi tenisač u povijesti koji je došao do 21 pojedinačnog naslova na Grand Slam turnirima svladavši drugog tenisača svijeta 25-godišnjeg Rusa Danila Medvjedeva sa 2:6, 6:7 (5), 6:4, 6:4, 7:5 nakon pet sati i 24 minuta igre u Rod Laver Areni.

Poslije velikog finala najviše se priča o odnosu australske publike prema ruskom tenisaču. Nadalovi navijači kroz cijeli meč su provocirali Medvjedeva i slali mu svakakve poruke. Takav odnos prema njemu još je više psihički izbacio Rusa iz meča i nije mogao bolje protiv Nadala.

gol expired Evo tko je ovog siječnja najviše trošio: Barcelona na trećem mjestu, jedan klub spiskao više od 100 milijuna eura divider

"Na primjer, kada je Rafa servirao, i to u petom setu, netko je vikao 'naprijed, Daniile', a tisuću ljudi ga je ušutkavalo. Taj zvuk je bio naporan i pun nepoštovanja. Nisam siguran da ću igrati kada budem imao 30 godina. Opet ću reći, kada dječak u meni ode, bit će teško igrati tenis, tako da ne znam koliko ću se još baviti ovim", rekao je slavni ruski tenisač nakon meča.

Procurila snimka

Na Twitteru se pojavila snimka s finala na kojoj se čuje kako jedan navijač govori Medvjedevu da se vrati u svoju Rusiju, a to ga je samo još manje obeshrabrilo u pohodu na naslov.

Snimku pogledajte OVDJE.

"Samo ću reći nešto o trenucima kad je dječak prestao sanjati. Danas je bio jedan od njih. Neću reći zašto. Od sad igram samo za sebe i svoju obitelj. Da zaradim za njih. Za ljude koji vjeruju u mene i za Ruse jer vjerujem da ondje imam podršku'', rekao je pa je nastavio:

''Ako bude neki turnir na tvrdoj podlozi prije Roland Garrosa i Wimbledona, ići ću onamo, čak i ako bi to značilo da moram propustiti Ronald Garros ili Wimbledon ili bilo što. Dječak je prestao sanjati, ubili ste dječaka u meni. Dječak će igrati za sebe i to je to - to je moja priča

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider