Tenis
SPORTOVI
Tenis
GOMILA LEGENDI

Najbolji tenisač svijeta odabrao svoju idealnu nogometnu postavu: Modrića nije mogao zaobići

Svoju idealnu nogometnu momčad posložio je prvi tenisač svijeta, Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz i Novak Đoković (Foto: Profimedia)

Mladi Španjolac Carlos Alcaraz ponovno je prvi tenisač svijeta, odnosno samo tjedan pred Wimbledon, na kojem ove godine nema gubitka bodova, jer se prošle godine nisu dodjeljivali.

Ono što mnogi o njemu ne znaju je to da je Alcaraz veliki ljubitelj nogometa, kojeg rado i zaigra pa mu vjerojatno nije bilo problem prihvatiti poziv Tranfermarkta da posloži svoju najdražu nogometnu postavu, od svih igrača koje je imao priliku gledati.

Kombinacija Real Madrida i Barcelone

Alcaraz je složio svojevrsni miks Real Madrida i Barcelone, odnosno jedini igrač koji nije bio član nijednog od ta dva kluba je Cafu na desnom boku.

Na lijevi bok postavio je Roberta Carlosa, na vratima je Iker Casillas, a stoperi su Carles Puyol i Sergio Ramos, dvojac koji je sa Španjolskom osvojio tri velika natjecanja u nizu.

U veznom redu našao je Alcaraz mjesta za Zinedinea Zidanea i Andresa Iniestu, ali i za Luku Modrića, kojeg jednostavno nije mogao izostaviti, čak ga je stavio ispred jednog Xavija.

Na krilima su naravno Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, a u vrhu napada jedini igrač iz ove postave koji je nastupao za oba najveća španjolska kluba, Ronaldo.

Pogledajte kako to izgleda u grafičkom prikazu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider