Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskočio u velike cipele

VIDEO Pogledajte kako glasi prva Mateova poruka Cityjevim navijačima i koji je broj odabrao

Mateo Kovačić službeno je predstavljen kao novi igrač Manchester Cityja.

Vijest koja se posljednjih tjedana najavljivala dobila je i službenu potvrdu – Mateo Kovačić novi je igrač Manchester Cityja. Peti je to klub u Kovačićevoj karijeri nakon Dinama, Intera, Real Madrida i Chelseaja.

"Uživao sam posljednjih godina, ali sada je vrijeme za novu stranicu i pobjede. Manchester City savršen je klub u kojem možete puno toga osvojiti i dat ću sve od sebe da tako bude svake godine. Osvajanje trofeja za mene je najvažnije", izjavio je po dolasku Kovačić.

Mateo Kovačić VIDEO Kovačić stigao u Manchester City: Pogledajte kako je klub predstavio svog najtrofejnijeg nogometaša divider

Mateo će u dresu novog kluba ponijeti na leđima broj 8, koji je ostao slobodan Gundoganovim odlaskom u Barcelonu. Isti broj nosio je i posljednje dvije sezone u Chelseaju.

"Ovo je sjajan potez za mene. Svatko tko je gledao ovu momčad pod Guardiolom zna koliko je dobra. Za mene, ovo je najbolja momčad na svijetu. Dolazak ovamo san je svakog nogometaša", rekao je Kovačić.

Poslao je Mateo poruku i navijačima Građana: "Sretan sam i ponosan što sam postao dio ovog nevjerojatnog kluba. Ne mogu dočekati da vas vidim na Etihadu. Naprijed, City!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider