Tenis
SPORTOVI
Tenis
organizator objasnio

Murray poludio na hrvatsku sutkinju: Sad napokon znamo tko je 'krivac'

Andy Murray poražen je u četvrtfinalu US Opena od Japanca Keija Nishikorija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznata hrvatska teniska sutkinja Marija Čičak dobila je 'porciju' kritika od Andyja Murrayja u dramatičnom četvrtfinalnom meču u kojem je u pet setova Kei Nishikori prošao u polufinale US Opena. Japanac je slavio 1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5, a Škot je još jednom pokazao ima vrlo tanke živce.

Potpuno je izgubio kontrolu četvrtom setu kada se meč drugi put prekinut. Prvi je put to bilo zbog kiše i zatvaranja krova, no drugi put zbog u četvrtom setu dok je Murray imao priliku za break zbog glasnog zvuka koji se pojavio naizgled niotkud. Murray je poludio na našu sutkinju te joj poručio kako se isti zvuk čuo već tri puta dosad, no ona mu je uzvratila da nikad tako glasno.

Nakon toga je ovaj izgubio živce te joj poručio da mijenja pravila. Nije se dugo smirio, čak sedam gemova. Naime, toliko ih je Škot izgubio u nizu.

Dok je Murray krivio Mariju Čičak, kriac je u biti taj zvuk koji se pojavljivao na terenu, a nitko nije znao otkud. To je isti onaj koji je prestrašio našu Anu Konjuh u osmini finala kada je svladala Agnieszku Radwansku.

Američki teniski savez nakon meča Murrayja i Nishikorija napokon je objasnio što se to događa na terenima. Pokvario im se 'audio procesor za obradu zvuka' na stadionskom razglasu koji će biti popravljen do sutra.

''Kad je zaustavljen poen na break lopti na početku četvrtog seta to je bilo već četvrti put da se čuo taj zvuk, ali prvi je put sutkinja zaustavila poen'', imao je svog krivca na kraju susreta Murray kojem očito nije išlo u korist ni pretvaranje stadiona u 'dvoranu'.

''Ispod krova je on više diktirao tempo i stajao bliže osnovnoj crti nego ja'', priznao je Škot koji je US Open osvojio 2012. godine.

Kei Nishikori u polufinalu će igrati protiv Stana Wawrinke, dok najbolji tenisač današnjice Novak Đoković za finale igra protiv Monfilsa.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider