Tenis
SPORTOVI
Tenis
njemu paše

Jedan je Srbin itekako profitirao protjerivanjem Novaka Đokovića iz Australije

Srpski tenisač Miomir Kecmanović iskoristio protjerivanje Novaka Đpokovića na najbolji način.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miomir Kecmanović je Srbin kojem je najmanje teško palo protjerivanje Novaka Đokovića iz Australije.

Naravno, malo smo se zbog njegove situacije našalili, jer sigurno da suosjeća sa svojim sunarodnjakom, no ovaj je srpski tenisač itekako profitirao radikalnim potezom australskih vlasti.

Kecmanović, inače 77. tenisač svijeta, trebao je biti protivnik Đokovića u 1. kolu. Ždrijeb je odlučio kako će Novak na startu Australian Opena na svog Beograđanina, ali sudbina je htjela drugačije.

Kecmanović je dobio novog protivnika, Talijana Carusa iz kvalifikacija kojeg je prošao, a onda je u 2. kolu izbacio i favoriziranog Amerikanca.

Nakon tri sata velike borbe Kecmanović je pobijedio Tommyja Paula, 41. tenisača svijeta, sa 7:6, 7:5, 7:6, a u trećem kolu na putu mu stoji 25. na svijetu, Talijan Lorenzo Sanego.

gol expired Nakon nekoliko šokova u nizu, evo napokon i dobrih vijesti za Novaka Đokovića divider

Recimo i kako je Rafael Nadal lako stigao do 3. kola pobjedom protiv Yannicka Hanfmanna 6:2, 6:3, 6:4

Nakon što je u pojedinačnoj konkurenciji ispala veće u prvom kolu, hrvatska tenisačica Petra Martić bila je uspješna u igri parova. Martić i njena američka partnerica Shelby Rogers plasirale su se u drugo kolo ženskih parova na Australian Openu nakon što su u srijedu pobijedile Amerikanku Kaitlyn Christian i Bjeloruskinju Lidziyu Marozavu sa 6-1, 7-6 (4) poslije sat i 43 minute igre.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider