Tenis
SPORTOVI
Tenis
Nije sve tako crno

Nakon nekoliko šokova u nizu, evo napokon i dobrih vijesti za Novaka Đokovića

Novak Đoković proživljava najteže trenutke u karijeri…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je protjeran iz Australije, zbog čega nije u prilici deseti put osvojiti prvi Grand Slam sezone, Novak Đoković dobio je još nekoliko uistinu loših vijesti.

Dok je bio na letu za Beograd, stigla je vijest iz Francuske, čiji je parlament izglasao novi zakon po kojem sportaši koji dolaze u tu zemlju s namjerom natjecanja na sportskim događajima moraju biti cijepljeni protiv COVID-a. Zbog toga Đoković, barem zasad, neće smjeti igrati na drugom Grand Slam turniru sezone, Roland Garrosu, koji se održava u svibnju.

Prema sadašnjim pravilima, Novak neće smjeti nastupiti ni na Wimbledonu i US Openu, a ako ne promijeni svoj stav po pitanju cijepljenja, to znači kako ove godine neće nastupiti ni na jednom većem turniru.

gol expired Jedan je Srbin itekako profitirao protjerivanjem Novaka Đokovića iz Australije divider

Nova loša vijest stigla je kada je ugledni magazin Forbes objavio kako jedan od glavnih Đokovićevih sponzora, Lacoste želi održati razgovor s tenisačem o nastavku suradnje. To bi bio veliki financijski udarac za Noleta, ako ostane bez nekog velikog sponzora.

No dobra vijest stigla je i od nekih drugih velikih sponzora. Švicarski Hublot, proizvođač satova, čvrsto stoji iza njega.

''Ne možemo komentirati nijednu njegovu osobnu odluku. Hublot će nastaviti svoje partnerstvo sa svjetskim brojem jedan'', naveli su iz švicarske kompanije.

Suradnja se sigurno nastavlja i s Raiffeisen bankom, objavili su iz te austrijske banke, a čekaju se reakcije ostalih sponzora, poput japanskog Asicsa, Heada, Peugeota i ostalih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider