Tenis
SPORTOVI
Tenis
Šef ga pustio

Hrvat je direktor u tvrtki od četiri milijarde dolara i tenis mu je hobi, ali uspio je izbaciti bivšeg igrača iz najboljih 10

Hrvatski tenisač Matija Pecotić izbacio je Jacka Socka s ATP turnira u Delray Beachu.

Matija Pecotić (Foto: Jure Mišković/Cropix)

Hrvatski tenisač Matija Pecotić plasirao se u 2. kolo Delray Beacha pobjedom protiv Amerikanca Jacka Socka 4:6, 6:2, 6:2.

Pecotić je inače 784. igrač svijeta, a plasman u glavni turnir u Delray Beachu bio mu je prvi plasman u glavni ždrijeb ATP turnira u karijeri i odmah je skinuo poznati skalp.

Marin Čilić Tko nakon Marina Čilića? Dvojica klinaca predvodit će hrvatski tenis divider

Njegova priča ne bi bila ništa neobično da kao 33-godišnjak igra tenis iz – hobija! Naime, inače ima stalan posao u financijama, direktor je tvrtke koja se bavi nekretninama i posluje na 20-ak tržišta u Kanadi i SAD-u. Tvrtka je vrijedna oko četiri milijarde dolara…

Šef ga pustio na meč

"Pa nisam se pojavio kako bih izgubio. Sock je bivši top 10 i bio bih jako bahat da sam rekao da ga mogu dobiti, ali nisam podlegao pritisku i uspio sam"“, ispričao je Pecotić poslije meča.

Borna Ćorić Ćorić za Dnevnik Nove TV: "Bila bi mi čast grupnu fazu igrati tamo, znam da se i Gojo veseli tome" divider

U drugom kolu čeka ga Marcos Girona, ali za taj meč, srećom po njega, neće morati tražiti godišnji odmor, neplaćeno ili slobodno:

"Šef me pustio s posla za prvi meč jer sam morao poslati e-mail cijeloj ekipi, ali morat ću tražiti još jedan slobodan dan sutra", nasmijao se.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider