Tenis
SPORTOVI
Tenis
"nemojte ići spavati gladni"

Zločesti dečko ATP Toura ima zlatno srce: Ponudio pomoć svima u borbi protiv koronavirusa

Nick Kyrgios obećao je pomoći apsolutno svima u borbi protiv koronavirusa.

Nick Kyrgios (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Australski tenisač Nick Kyrgios pokazao je svoju suosjećajnu stranu najavivši u ponedjeljak kako će pomagati gladnima i ostavljati na kućnom pragu hranu onima koji do nje ne mogu doći u vrijeme pandemije koronavirusa.

Kyrgios, koji je prošle godine suspendiran zbog svog ponašanja na teniskom terenu, pokazao se junakom početkom 2020. godine kada se Australija borila s velikim požarima.

gol expired Bivši napadač Dinama otkrio kako mu je Elton John na koncertu umalo zagorčao život divider

Njegov imidž "zločestog dečka" promijenio se nakon što je njegov poziv teniskom svijetu pokrenuo kampanju kojom su sakupljeni milijuni dolara za žrtve požara prije i za vrijeme Australian Opena.

"Ako netko ne radi ili ne prima prihod, ili je ostao bez hrane, ili je jednostavno u teškoj situaciji... molim vas, nemojte ići spavati gladni", napisao je Kyrgios na Instagramu.

gol expired Cormier biranim riječima o Miočiću: "Nije dužan meni ni UFC-u. Srce mu je na pravom mjestu" divider

"Nemojte se bojati ili sramiti se poslati mi privatnu poruku. Bit ću više nego sretan podijeliti s vama što god imam. Pa čak i kutiju tjestenine, krišku kruha ili malo mlijeka. Ostavit ću vam to pred vratima, bez ikakvih pitanja", napisao je 24-godišnji Kyrgios, koji je, otkako je pandemija koronavirusa prekinula gotova sva sportska natjecanja, u svom domu u Canberri. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real talk

A post shared by NK (@k1ngkyrg1os) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider