Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"molio sam boga da prestane"

Bivši napadač Dinama otkrio kako mu je Elton John na koncertu umalo zagorčao život

Bivši napadač Dinama i slavnog engleskog kluba Leedsa Mark Viduka otkrio je zanimljivu anegdotu iz svojih igračkih dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši napadač Dinama i Leedsa Mark Viduka otkrio je u zanimljivom razgovoru za ESPN kako mu je slavni pjevač Elton John početkom 2000-ih godina zamalo zagorčao život tijekom koncerta u Manchesteru.

"Kralj klokana", kako mu je bio nadimak dok je bio igrač i reprezentativac Australije, bio je u Manchesteru na pregovorima, no do transfera u Crvene vragove nikad nije došlo.

Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Ronaldo srušio vlastiti rekord trbušnjaka: Nakon ovog videa znamo otkud mu ''zid'' divider

"Bio sam sa svojim menadžerom u Manchesteru na pregovorima o potencijalnom transferu. On je poznavao Eltona Johna, koji je tu večer imao koncert u Manchesteru pa mi je menadžer rekao da ostanem i da ga upoznam. Bila je to ponuda koju nisam mogao odbiti", prisjetio se Viduka u razgovoru za ESPN.

"Odveli su nas u Eltonovu svlačionicu prije koncerta i čim je ušao, pogledao me i rekao: "Mark Viduka, ti si iz Melbournea, obožavam taj grad", ispričao je Viduka o trenutku kada je upoznao Eltona, koji je inače veliki nogometni obožavatelj i bivši vlasnik te predsjednik Watforda, koji i dan-danas potpomaže.

"Bio sam jako nervozan i rekao sam mu da sam u Manchesteru jer pregovaram o potencijalnom transferu u Crvene vragove. Elton nas je tada pozvao da gledamo koncert pored bine, a ne iz publike. Nakon svega tri pjesme zaustavio se i rekao:

gol expired Paul Pogba konačno u Real Madridu ovog ljeta? Ni Manchester United više ne smije čekati divider

'Ovu pjesmu želim posvetiti svom dobrom prijatelju Marku, koji je danas u Manchesteru, pred kojim je velika odluka.' Pomislio sam u sebi: 'Molim te nemoj više ništa otkriti.' Srećom, nije ništa više rekao, a ja u konačnici nisam potpisao za United. Obožavao sam život u Leedsu u to vrijeme", otkrio je bivši napadač Dinama, koji danas ima svoj kafić u Zagrebu i sam spravlja kavu svojim gostima.

"Predivno mi je raditi nešto sasvim drugačije. Ako napravimo lošu kavu, odmah je bacamo. Nastojimo napraviti najbolju moguću kavu i mislim da sam već sada postao jako dobar u tome. Pritisak nije isti kao i na utakmicama, ali začudili biste se koliko je ljudima važno da dobiju kvalitetnu kavu."

Viduka je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Dinamo, Celtic, Leeds, Middlesbrough i Newcastle, dok je profesionalnu karijeru započeo u Melbourne Knightsima. Za Australiju je upisao 43 nastupa i postigao 11 pogodaka.

gol expired Cormier biranim riječima o Miočiću: "Nije dužan meni ni UFC-u. Srce mu je na pravom mjestu" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider