Tenis
SPORTOVI
Tenis
Kolege ga brane

Đokovića zaštitio jedan od najvećih kritičara, javio se i Marin Čilić: "Nevjerojatno"

Tenisači stali na stranu Novaka Đokovića

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Australski tenisač Nick Kyrgios bio je jedan od najžešćih kritičara Novaka Đokovića po izbijanju korone na humanitarnom turniru u Zadru, međutim ovaj put, kad ga progoni upravo njegova zemlja, stao je na njegovu stranu.

"Vjerujem u poduzimanje mjera, i sam sam se cijepio, ne zbog sebe, nego zbog drugih i zdravlja moje majke, ali loše se nosimo s cijelom ovom situacijom. Ovi naslovi, ova sprdnja na društvenim mrežama…"

gol expired Australija ne odustaje, ministrica poslala poruku Đokoviću: "Može otići kad god poželi" divider

"Na kraju krajeva, on je veliki šampion i samo čovjek, moramo biti bolji", komentirao je Kyrgios kalvariju svjetskog broja jedan, koji u imigrantskom azilu iščekuje ponedjeljak i konačnu presudu o dobivanju vize za ulazak u zemlju i nastup na Australian Openu.

Nije tako govorio poslije Adria Toura, na kojem je igrao i Marin Čilić. On je također zaštitio Đokovića poslije svojeg meča s Noletovim sunarodnjakom Laslom Đereom u četvrtfinalu Adelaidea.

gol expired Aktivisti se okupili u Zadru i pružili podršku Novaku Đokoviću divider

"Ne znamo sve o slučaju, pa je teško objektivno prosuditi. Teško je reći je li australska vlada ranije trebala priopćiti da ga neće pustiti u zemlju, ali to je njihova odluka. Nevjerojatno je kako se sve odigralo, pogotovo Novaku. Žao mi je i nadam se brzom rješenju", rekao je Čilić.

John Isner bio je nešto oštriji u svojim izjavama:

"Nije fer što mu se događa, nema opravdanja za ovakav tretman, radio je što su mu rekli i sad ga ne puštaju u zemlju i drže u pritvoru. Sramota!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider