Tenis
SPORTOVI
Tenis
"odlazi i obriši idiotski osmijeh"

Atraktivna tenisačica brutalno izvrijeđala trenera za vrijeme meča!

Nitko ne voli gubiti i svatko na svoj način reagira na činjenicu da stvari ne idu u smjeru u kojem su si zamislili.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kazahstanska tenisačica Julija Putinceva osramotila je svog trenera za vrijeme savjetovanja tijekom samog meča. Putinceva je pretrpila ponižavajući 6:0, 6:0 poraz od Alize Cornet, no još ju više od poraza treba boljeti ono što je napravila Romanu Kišljanskom.

Meč u New Heavenu između spomenute dvije tenisačice tek je krenuo (3:0 za Cornet), a Putinceva je na prvi predah pozvala svog trenera na teren. Kada je ovaj pristigao i pokušao dati neki savjet svojoj igračici, ona ga je počela brutalno vrijeđati.

"Nisi mi još nijednom zapljeskao kada sam dobro odigrala. Prezaposlen si gledanjem svojih videa o tome kako je Zemlja ravna ploha", rekla je Kazahstanka na što joj je trener odgovorio:

"Jesi li potpuno poludjela?", poručio je pa pokušao udijeliti koji koristan savjet.

"Dođi bliže lopti kod udaraca...", prije nego li je završio što je zamislio, Putinceva ga je potjerala.

"Odlazi! I obriši taj idiotski osmijeh s lica".

50. igračica svijeta nije osvojila nijedan gem u meču, ali je zato slomila reket u ljutnji tijekom završnice drugog seta.

Nakon što se ohladila, Putinceva se putem profila na društvenoj mreži Instagram ispričala svom treneru:

"Ponekad je teško kontrolirati emocije, ali poradit ću na tome. Oprosti mi! Jučer sam imala grozan dan i ništa nisam uspjela pogoditi. To se ponekad dogodi u tenisu".

Cijeli razgovor tenisačice i njezinog trenera snimljen je putem mikrofona koji trener mora nositi tijekom meča, te je istovremeno emitiran u eter tijekom prijenosa uživo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider