Tenis
SPORTOVI
Tenis
što ta žena ne može?

Prelijepa supruga Novaka Đokovića još jednom iznenadila svojom nevjerojatnom svestranošću

Jelena Đoković, supruga prvog tenisača svijeta, pokazala je nove, do sada manje poznate vještine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lijepa supruga Novaka Đokovića ponovno je privukla pažnju javnosti svojim svestranim vještinama. Nakon što je svojim i pratiteljima svog supruga na društvenim mrežama prezentirala svoje frizerske vještine, Jelena je pokazala i da je vrlo talentirana igračica tenisa.

gol expired Kakvo poniženje: Vođe Grobara u restoranu šamarale legendarnog napadača i trenera Partizana divider

Ona je objavila video na kojem s osnovne linije teniskog terena gotovo svaku loptu udara jako i čisto forehandom i backhandom. Na tehnici bi joj pozavidile i brojne profesionalne tenisačice.

Podsjetimo, prije točno mjesec dana Jelena se pohvalila da je uspjela slomiti svog suparnika i natjerati ga da ga u jeku pandemije koronavirusa, kada su svi frizerski saloni bili zatvoreni, ošiša. Napravila je sjajan posao i zadivila brojne pratitelje svojom svestranošću.

gol expired Mike Tyson "poražen" u svom povratku u ring: Izazvao je kaos, no nakon neočekivanog kiksa svi mu se smiju divider

Jelena je supruga prvog reketa svijeta Novaka Đokovića s kojim je u vezi još od srednjoškolskih dana, dok su njih dvoje u braku od 2004. godine. Zajedno imaju dvoje djece - Stefana i Taru.

Bi li Niko Kovač bio uspješan na klupi Borussije?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider