Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skandal u Srbiji

Kakvo poniženje: Vođe Grobara u restoranu šamarale legendarnog napadača i trenera Partizana

Nevjerojatna vijest stiže iz Beograda. Pojedini mediji prenose kako je došlo do fizičkog napada na Savu Miloševića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski mediji prenose kako se prije par tjedana dogodio veliki incident na stadionu Partizana, točnije u klupskom restoranu. Aktualnog trenera beogradskog kluba, njihovu legendu i poznatog bivšeg nogometaša Savu Miloševića navodno su napali i ponizili vođa Grobara.

Istaknuti članovi te skupine dočekali su Miloševića u restoranu dan nakon što se on nije pojavio na navodno zakazanom sastanku s navijačima, navodi se u opisu incidenta. Milošević je poslije kraće rasprave dobio nekoliko šamara od više pripadnika Grobara nakon čega je maltretiranje ipak prestalo.

gol expired Mike Tyson "poražen" u svom povratku u ring: Izazvao je kaos, no nakon neočekivanog kiksa svi mu se smiju divider

Ostaje nejasno malo u cijeloj priči kako je cijela stvar procurila tek ovih dana. Također, Partizan bi se kao klub vjerojatno službeno oglasio, a valjda bi reragirao i sam Savo Milošević.

Milošević je igrao za brojne klubove u španjolskoj La Ligi, a devedesetih je tri godine proveo u engleskoj Aston Villi. Upravo se njegovo ime spominje kao jedno od mogućih rješenja za novog menadžera legendarnog engleskog kluba, a srpski mediji najavljuju kako će Milošević uskoro napustiti Partizan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider