Tenis
SPORTOVI
Tenis
nije joj prvi put

Lijepa tenisačica pristala izaći van s obožavateljem za novac, prihvatila i njegovu bizarnu želju

Kanadska tenisačica Genie Bouchard zna kako ostati u fokusu javnosti i bez tenisa.

Galerija Eugenie Bouchard (Instagram) Eugenie Bouchard (Twitter) Eugenie Bouchard (Twitter) +2 Eugenie Bouchard (Twitter)

Dok traje stanka u svijetu tenisa, Eugenie Bouchard nastavlja sa svojim aktivnostima koje itekako privlače pažnju medija. Ova 26-godišnja tenisačica već dugo traži pravu formu na terenu i sve se više prebacuje u svijet šoubiznisa.

U svojoj novoj pustolovini lijepa je Genie pristala izaći van s obožavateljem koji se javio za vrijeme jednog prijenosa na Instagramu koji je vezan za prikupljanje novca u dobrotvorne svrhe, točnije prikupljanja pomoći za radnike u zdravstvu koji se nalaze na prvoj liniji borbe s koronavirusom.

Obožavatelj se zove Bob i platio je 500 dolara da Genie, koja se već požalila da izolaciju provodi sama te da bi htjela dečka, odvede na spoj. Ona je navukla još tri tisuće dolara od Boba, za kojeg se kasnije ispostavilo da je komičar Bob Menery. On je pak dodao još tisuću dolara ako ona za vrijeme večere bude naručivala koristeći britanski naglasak.

Kanađanka je prihvatila bizarni zahtjev.

''Moram to prihvatiti jer se radi o dobrotvornom radu. Nije mi svejedno jer uopće nemam dara za imitiranje naglasaka'', poručila je Bouchard.

Nije posve jasno kad će njih dvoje izaći na spoj s obzirom na stanje u SAD-u, ali sigurno ćemo o tome slušati kada se dogodi.

Podsjetimo, ovo nije prvi takav slučaj za Bouchard. Prije nekoliko godina jednom je mladom obožavatelju priuštila spoj iz snova kada je izgubila okladu za vrijeme jednog od najluđih Super Bowlova u povijesti. Nitko na svijetu tada nije mogao predvidjeti da će New England Patriotsi izvesti onaj nemogući preokret protiv Atlanta Falconsa, ali jedan mladić prihvatio je njezinu okladu i dobio ne jedan, nego cijeli niz izlazaka s atraktivnom Kanađankom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider