Tenis
SPORTOVI
Tenis
Više je razloga

FOTO U Splitu se održava teniski spektakl, a dvorana je gotovo pa pusta

Od 12. do 17. rujna Split je domaćin završnog turnira skupine D Davis Cupa u dvorani na Gripama.

Galerija Dvorana Gripe Dvorana Gripe Dvorana Gripe +2 Dvorana Gripe

Jučer je počeo teniski spektakl u Splitu, prvi su na teren izašli Finci i Nizozemci, a danas je Hrvatska protiv SAD-a otvorila svoj nastup na završnom turniru skupine D Davis Cupa, koji se igra u dvorani na Gripama.

Prvi su na teren izašli Dino Prižmić i Mackenzie McDonald, a pred njhov meč dvorana je bila gotovo pa pusta. Svakako je na broj gledatelja utjecao termin meča, ipak je radni dan, a sve je počelo u 15 sati.

U prilog tome ne idu ni cijene ulaznica, mnogi su se potužili da su preskupe. Ako želite pogledati sve mečeve Hrvatske na Gripama, onda biste trebali izdvojiti od 70 do 110 eura. Cijene ulaznica su jeftinije za studente i djecu, no svakako se radi o povećem iznosu.

"Dio krivice" za slabiju posjećenost imaju i nogometaši Hajduka, koji od 16 sati igraju utakmicu šesnaestine finala protiv Omladinca iz Gornje Vrbe u Slavonskom Brodu i kreću u obranu titule osvajača Kupa.

U Splitu je na prvom mjestu Hajduk, a onda sve ostalo. Naravno, to ne znači da se dvorana na Gripama neće ispuniti sljedećih dana. Ipak se za vikend očekuje puno veći broj gledatelja na tribinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider