Tenis
SPORTOVI
Tenis
ako to vrati....

Đokovićevi loši i dobri potezi: Slavni trener smatra da je ipak nešto izgubio, ono zbog čega je bio tako dobar

Novak Đoković ovog će se tjedna natjecati u Barceloni, u kojoj ga dugo nije bilo.

Galerija Novak Đoković (Foto: AFP) Novak Đoković (Foto: AFP) Novak Đoković (Foto: AFP) +3 Novak Đoković (Foto: AFP)

Nakon čak 12 godina Novak Đoković stiže na ATP turnir u Barceloni. Nakon Monte Carla, gdje je ispao u 3. kolu od Thiema, Đoković stiže u još jedno Nadalovo dvorište. Njegov povratak tenisu još uvijek je među omiljenijim temama u bijelom sportu, a komentirao ga je i slavni francuski trener Patrick Mouratoglou.

''Mislim da se ipak prerano vratio, jer je tek nedavno operiran. Povratak nakon šest mjeseci bio je neuspješan jer ga je i dalje boljelo. Onda je otišao na operaciju i vidim da je sada bolje. Gledao sam ga na svojoj akademiji'', rekao je trener koji je vodio mnoge poznate tenisače, a od 2012. radi sa Serenom Williams.

Svoj loš potez priznao je nedavno i sam Đoković. Prerani povratak uzrokovao je i razlaz s Andreom Aggasijem. Ono što se dobro dogodilo nakon toga, kaže Mouratoglou, nova je suradnja s bivšim trenerom Marijanom Vajdom.

''S njim je imao puno uspjeha i taj povratak znači da su mu misli čiste.''

No ipak je nekad najbolji tenisač svijeta nešto izgubio u međuvremenu.

''Mislim da je izgubio taj svoj način razmišljanja zbog kojeg je bio tako dobar. Uvijek je bio tako čvrst, velik borac. Njegov mentalitet nije kao prije i ako mu se taj način razmišljanja vratio, bit će opasan'', smatra Mouratoglou.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider