Tenis
SPORTOVI
Tenis
i novinar ga "piknuo"

Đoković otkrio tko je čovjek u Federerovoj majici koji ga je provocirao za vrijeme meča

Virtualna presica Novaka Đokovića nakon pobjede u 1. kolu Roland Garrosa ponovno je bila vrlo zanimljiva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novak Đoković ekspresno je izborio 2. kolo Roland Garrosa nakon što je sa 6:0, 6:2, 6:3 slavio protiv Šveđanina Mikaela Ymera. Nole je nakon susreta bio gost virtualne konferencije za novinare na kojoj je, kao i što je to često slučaj, bilo vrlo zanimljivo i zabavno.

Tijekom trećeg seta dogodila se jedna urnebesna scena. Na tribinama nije bilo mnogo navijača, ali jedan od njih imao je majicu i kapu s obilježjima Rogera Federera i počeo je provocirati prvog igrača svijeta. Nakon što je spasio break-loptu i osvojio gem, Nole se okrenuo prema njemu i poslao poljubac.

Kada je sjeo na klupu u pauzi između gemova Đoković je sebi u bradu promrmljao:

"Mene si našao da za*ebavaš."

gol expired Nijemci prenose Kramarićevu reakciju na poziv velikog Matthäusa u Bayern divider

Mnogi su nakon toga prenijeli da se radi o Federerovu obožavatelju koji je došao na tribinu samo kako bi provocirao Noleta, no prvi igrač svijeta sve je razjasnio na konferenciji za novinare:

"To je bio moj prijatelj iz djetinjstva. Poslao sam mu pusu nakon osvojenog gema."

Za pitanje se javio i dobri stari talijanski novinar Ubaldo Scanagatta, okidač za Noletovu famoznu rečenicu nakon osvajanja Australian Opena "not too bad".

Podsjetimo, Scanagatta je počeo nabrajati Novakove uspjehe na presici nakon finala, a srbijanski tenisač mu je na engleskom uz talijanski naglasak odgovorio "not too bad".

gol expired Barcelona otvara šampanjac: ManUnited za male novce dovodi problematičnu zvijezdu divider

Uglavnom, Scanagatta se javio za riječ, a kako je riječ o videokonferenciji, Đoković je iza njegovih leđa u stanu u Italiji primijetio nešto vrlo zanimljivo.

"Ubaldo, ti si mi jedan od najdražih novinara, ali vidim da ja tebi nisam jedan od omiljenih tenisača. Vidim u pozadini fotografije dva poznata lica i to definitivno nisam ja", kazao je Nole i udario se smijati.

Jasno, Ubaldo na svom zidu u sobi ima fotografije Rogera Federera i Rafaela Nadala...

gol expired Deja vu za Đokovića: Ispeglao protivnika, ali o potezu nakon kojeg je čak i Nole pljeskao bruji teniski svijet divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider