Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zamjena već spremna

Barcelona otvara šampanjac: ManUnited za male novce dovodi problematičnu zvijezdu

Ousmane Dembele mogao bi u posljednjim danima prijelaznog roka napustiti Barcelonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prijelazni rok bliži se svome kraju, što znači da će ponajbolje momčadi svijeta posljednji put pokušati dovesti igrače koje su zacrtali za ovo ljeto, ili barem rezervne opcije. Jedan je od tih klubova i Manchester United, koji je, čini se, odustao od Jadona Sancha.

Cijena koju Borussia Dortmund traži za svoju mladu zvijezdu (oko 100 milijuna eura) jednostavno je previsoka i Manchester United ne može ju platiti. Kao rezervnu opciju Solskjaer i uprava Uniteda vide neželjenu zvijezdu Barcelone - Ousmanea Dembelea.

Francuski je nogometaš 2018. godine prešao iz Borussije Dortmund u Barcelonu za 105 milijuna eura, što je u tom trenutku bio drugi najskuplji transfer u nogometnoj povijesti. Dembele nikada nije ispunio visoka očekivanja javnosti i kluba, a uz to ima i velikih problema s disciplinom, što je novi trener Barce Ronald Koeman u startu odlučio riješiti.

gol expired Kakav šou! Igrač Tottenhama usred utakmice odjurio u svlačionicu, bijesni Mourinho trčao za njim divider

Barcelona se silno želi riješiti Dembelea, a čini se da bi joj u tome mogao pomoći United. Cijena koja se spominje je 50 milijuna eura, a to bi bio smiješan iznos s obzirom na to da je odštetna klauzula Dembelea vrtoglavih 400 milijuna i pravi dokaz koliko ga se jako Barca želi riješiti.

Koeman je već odlučio da će u posljednjim danima prijelaznog roka pokušati dovesti napadača Lyona Memphisa Depaya, a da bi u tome uspio, morati prodati jednog skupog igrača. Najviše na toj listi otpisanih nogometaša, daleko od ostalih, upravo je Dembele.

gol expired Na pomolu velika senzacija: Mandžukića prevarili Rusi, vraća se u Bayern kao zamjena Lewandowskom!? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider