Tenis
SPORTOVI
Tenis
bravo, majstore

Deja vu za Đokovića: Ispeglao protivnika, ali o potezu nakon kojeg je čak i Nole pljeskao bruji teniski svijet

Mladi švedski tenisač Mikael Ymer imao je potez dana u Roland Garrosu, i to ni manje ni više nego protiv prvog igrača svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi švedski tenisač Mikael Ymer nije se dobro proveo na terenu protiv prvog igrača svijeta Novaka Đokovića u sklopu 1. kola Roland Garrosa. Ymer je uzeo svega pet gemova u cijelom meču, a u prvom je setu ostao bez ijednog.

U drugom je počeo bolje igrati, a tek je u trećem meč postao izjednačeniji. No trenutak po kojem će mnogi pamtiti ovaj meč dogodio se sredinom drugog gema kada je Nole već imao break, a Ymer nije imao ništa za izgubiti, pa je ruka bila puno slobodnija.

gol expired Skandalozno: Plakao da je žrtva, a zapravo je Neymar rasistički vrijeđao suparnika divider

Nakon jedne kraće izmjene udaraca Đoković je privukao Ymera na mrežu, a onda ga uspješno lobao. Šveđanin nije odustao od te lopte, zatrčao se u zadnji dio terena i kroz noge, okrenut leđima od mreže - udario winner!

Malobrojna publika koja je smjela na stadion pljeskala je, baš kao i Đoković koji je bio oduševljen potezom. Tako nešto slično dobio je Đoković i na jednom davnom US Openu od Rogera Federera, ali tada je već gubio 2:0 u setovima i bio na pragu gubitka meča.

gol expired Kakav šou! Igrač Tottenhama usred utakmice odjurio u svlačionicu, bijesni Mourinho trčao za njim divider

Deja vu za Noleta, ali sa sretnijim krajem.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider