Tenis
SPORTOVI
Tenis
Emotivan trenutak

Đoković zaplakao čim je vidio sina i pobrao simpatije Wimbledona: ''Volim te, čeka te zagrljaj''

Novak Đoković nahvalio je Carlosa Alcaraza nakon meča, ali trenutak kada je pogledao sina ostati će u pamćenju navijačima na Centralnom terenu.

Galerija Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković

Novak Đoković poražen u finalu Wimbledona od 20-godišnjeg Španjolca Carlosa Alcaraza.

Srpski tenisač dao je sve od sebe, ali nakon gotovo pet sati tenisa prvi Wimbledon odlazi mladiću iz Murcije.

Đoković se postavio dominantno od prvog seta, lako ga je odnio, ali onda se probudio Španjolac i meč preokrenuo u svoju korist. Danas je Alcaraz bio bolji, ali kapa dolje Đokoviću koju u 36. godini igra i dalje tenis života.

Novak Đoković VIDEO Pogledajte kako je pobješnjeli Đoković uništio reket i izazvao salvu zvižduka divider

Posebno emotivno je bilo nakon meča za obitelj Đoković.

"Moram čestitati Carlosu i njegovom timu na svemu. Nevjerojatno je kako si odservirao za meč i potpuno si zaslužio ovu pobjedu. Nevjerojatno, svaka ti čast. Nadao sam se da ću s tobom imati problema samo na zemlji i možda na tvrdoj podlozi, ali ne i na travi. Još jednom ti čestitam, čudesno je što si sve napravio. Tebi i tvojim dečkima, Juanu Carlosu i svima, iskrene čestitke'', poručio je Đoković i zaradio pljesak s tribina.

Prisjetio se Novak i finala iz 2019. godine kada su on i Federer odigrali najdulji finale u povijesti Wimbledona.

''Što se mene tiče, nitko ne voli gubiti ovakve mečeve, ali kad se sve emocije stišaju, bit ću vrlo zahvalan. Dobio sam puno ovakvih gustih mečeva u karijeri, neka od tih finala sam vjerojatno trebao izgubiti, kao 2019. protiv Rogera, tako da je sad to izjednačeno'', iskreno će Đoković.

Carlos Alcaraz Carlos Alcaraz novi je prvak Wimbledona! Đoković poražen na londonskoj travi prvi put nakon šest godina divider

Nedugo zatim Đoković je poslao poruku svojoj ekipi i obitelji.

''Ovo su trenuci za koje radimo svaki dan, da možemo igrati na ovakvim turnirima, i ovo je jedan od takvih mečeva za mene. Svaka čast Carlosu, ja idem dalje, nadam se još jači. Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije, da je još uvijek tu… Volim te i dobit ćeš veliki zagrljaj pa da se svi volimo'', pustio je i suzu srpski tenisač.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider