Tenis
SPORTOVI
Tenis
a on bi gledao Federera

Poznati tenisač tvrdi: ''Đoković ključa iznutra zbog Nadala i sprema osvetu''

Fabio Fognini smatra kako Novak Đoković nije dobro primio slavlje Nadala u Melbourneu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatan podvig Rafaela Nadala na Australian Openu oduševio je mnoge u svijetu tenisa. Ne samo da se vratio nakon teške operacije prošle godine nego je i u spektakularnom finalu preokrenuo vodstvo od 2:0 Daniila Medvjedeva.

Jedan od onih koji ne krije oduševljenje Nadalom je i poznati talijanski tenisač Fabio Fognini. Nekad među najboljih 10, a danas 40. na ATP rang-ljestvici, Fognini je poznat po svojim ludorijama na mečevima.

gol expired Hrvat potvrdio: "Đokovića ćemo dočekati raširenih ruku u Monte Carlu, zadovolji li uvjete..." divider

''Nadal je nevjerojatan borac i nema riječi kojima se može opisati ono što je napravio. To mogu samo veliki šampioni. Mentalno je s drugog planeta i samo mu se možete diviti. Vjerujem da Đoković 'ključa' iznutra zbog Nadalove pobjede. Vjerojatno je malo i sretan jer je dobio dodatnu motivaciju i moguće je da sprema osvetu u Parizu. Rafa želi novi Grand Slam i mislim da će osvojiti Roland Garros'', smatra Talijan.

No i njemu je malo žao što na sceni još uvijek nema najstarijeg među velikim trojcem.

''Nadal i Đoković su pravi fenomeni, ali ja sam fan Rogera Federera. Kada bih kupovao kartu da nekog gledam, kupio bih je za Federerov meč.''

gol expired Loše vijesti iz SAD-a za Novaka Đokovića: Samo pod jednim uvjetom može nastupiti na ''petom Grand Slamu'' divider

Đoković upitan za Roland Garros

Kad je već Fognini spomenuo Roland Garros, na kojem će Nadal ganjati svoj 22. Grand Slam naslov, recimo i kako se u Francuskoj priča o mogućem ublažavanju mjera u narednim mjesecima.

Spominje se i ukidanje COVID potvrda za cijepljene, što bi možda, ali još uvijek samo možda, značilo kako bi Đoković imao šanse za nastup u Parizu u drugoj polovici svibnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider