Tenis
SPORTOVI
Tenis
vjeruje li i on?

Đoković iznenadno stigao u BiH zbog ''piramida Sunca'', čiji promotor tvrdi da su ljekovite

Đoković stigao u Bosnu i Hercegovinu.

Novak Đoković (Foto: Jon Buckle/Press Association/Pixsell)

Novak Đoković iznenadio je djelatnike sarajevske zračne luke, pišu mediji u BiH i Srbiji. Stigao je u privatnom aranžmanu s majkom i ocem, a razlog je trodnevnog boravka u Bosni i Hercegovini posjet Arheološkom parku Bosanske piramide Sunca.

Alistair Overeem na grobu Branka Cikatića Overeem posjetio grob hrvatske ikone: "Izgubili smo nevjerojatnu legendu"

Radi se o poznatoj turističkoj atrakciji u Visokom koju je izgradio dr. Semir Osmanagić na svojoj pseudoznanstvenoj teoriji o piramidama usred BiH. Brojna istraživanja i znanstvenici opovrgnuli su tu teoriju te dokazali kako brdo u Visokom nije izgrađeno ljudskom rukom, no Osmanagić je uspio dobiti dovoljan broj fanova koji su uvjereni kako je njegova alternativna teorija točna.

On tvrdi kako su piramide ljekovite zbog visoke koncentracije negativnih iona, što bi značilo i da pomažu u liječenju protiv koronavirusa, za koji je nedavno rekao da je ''projekt''. Možda je taj dio zainteresirao i Đokovića, koji je poznat kao ljubitelj alternativnog pogleda na medicinu.

Đoković je nedavno iznosio sumnje oko pojave koronavirusa i cjepiva, a nedavno je i sam prebolio virus nakon što je u Zadru na Adria Touru buknuo miniskandal sa zaraženim tenisačima.

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati