Tenis
SPORTOVI
Tenis
Pogledaje reakciju

VIDEO Medvjedev "provocirao" publiku na Australian Openu, ponovno je spomenuo Đokovića

Daniil Medvjedev će u finalu Australian Opena igrati protiv Rafaela Nadala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski tenisač Danil Medvjedev pobijedio je Stefanosa Tsitsipasa s 3:1 u setovima (7:6 (5), 4:6, 6:4, 6:1) i tako osigurao finale Australian Opena protiv Rafaela Nadala.

Nakon meča drugi tenisač svijeta osvrnuo se na sukob s norveškim sucem, kojem je poručio da je glup, a onda je spomenuo i srpskog tenisača Novaka Đokovića, što je izazvalo komešanje među publikom.

gol expired VIDEO Skandal u polufinalu Australian Opena, Medvjedev urlao na suca: "Ti si glup" divider

"Iako gubiš koncentraciju, energiju, mislim da mi loše emocije pomažu. Čim se to dogodilo, znao sam da je to bila greška", rekao je ruski tenisač, koji je izgubio živce nakon drugog seta i sukobio se sa sucem zbog ponašanja Tsitsipasaova oca.

Budući da je Novak Đoković protjeran iz Australije, Medvjedevu je pripala uloga prvog nositelja Australian Opena. No u finalu mu neće biti lako, čeka ga Nadal, koji bi eventualnim osvajanjem Australian Opena nadmašio Đokovića i Rogera Federera.

gol expired VIDEO Nadal se slomio pred kamerama, zaplakao i priznao: "Nisam znao hoću li više igrati tenis" divider

"Nadal je jedan od najvećih, igram protiv tenisača koji će igrati za 21. Grand Slam titulu u karijeru. Siguran sam da je Rafa gledao finale US Opena, ali ne znam za koga je navijao. Mislim da će i Đoković gledati ovaj meč od kuće", rekao je ruski tenisač i tako izazvao komešanje među publikom.

Reakciju australske publike možete vidjeti OVDJE.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider