Tenis
SPORTOVI
Tenis
Šesto finale turnira

VIDEO Nadal se slomio pred kamerama, zaplakao i priznao: "Nisam znao hoću li više igrati tenis"

Rafael Nadal u finalu Australian Opena igrat će protiv Medvjedeva ili Tsitsipasa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u polufinalu svladao Mattea Berrettinija sa 3-2 u setovima, španjolski tenisač Rafael Nadal osigurao je svoje šesto finale Australian Opena i sada ga samo jedna pobjeda dijeli od rekordnog 21. Grand Slam naslova u karijeri.

Koliko je emotivno doživio ovu pobjedu, najbolje je pokazala scena na kraju meča. Nadal se slomio i zaplakao, a potom novinarima otkrio što mu je sve tada prošlo kroz glavu.

Prije samo šest mjeseci razmišljao je o prekidu karijere zbog ozljede.

"Ne znam, iskreno, prošao sam kroz puno izazova, puno dana teškog rada u kojim nisam ni izlazio vani. I dalje radim, imam nevjerojatnu podršku ekipe, obitelji, bez ikakve dileme. Puno sam razgovarao s njima što se sve može dogoditi, ako se ovako stvari nastave, postojala je šansa da se oprostim od tenisa. Nije to bilo tako davno", rekao je Nadal pa se posebno zahvalio svojoj ekipi.

gol expired Mladoj Hrvatici nitko ne može stati na put, osigurala je finale Australian Opena divider

"Ne mogu vam opisati riječima koliko mi je ovo bilo važno, kada pričamo o energiji, zadovoljstvu, sreći, zahvalnosti svima na podršci, a posebno onima koji su mi jako bliski", zaključio je španjolski tenisač koji će se u finalu Australian Opena susresti s boljim iz dvoboja Rusa Daniila Medvjedeva i Grka Stefanosa Tsitsipasa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider