Tenis
SPORTOVI
Tenis
Izgubio je živce

VIDEO Skandal u polufinalu Australian Opena, Medvjedev urlao na suca: "Ti si glup"

Daniil Medvjedev i Stefanos Tsitsipas bore se za finale Australian Opena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U drugom polufinalnom meču Australian Opena sastali su se Daniil Medvjedev i grčki predstavnik Stefanos Tsitsipas, a bolji je bio ruski tenisač s 3:1 u setovima (7:6. 4:6. 6:4, 6:1).

Nakon što je izgubio drugi set, Medvjedev je napravio pravi skandal, izgubio je živce i počeo urlati na suca poručivši mu da je glup.

"Njegov otac može pričati tijekom svakog poena? Jesi li glup? O moj Bože, tako si loš, čovječe. Kako možeš biti tako loš u polufinalu Grand Slam turnira?" upitao ga je ruski tenisač, kojem je poprilično zasmetalo ponašanje Tsitsipasova oca, koji mu je i trener.

gol expired VIDEO Nadal se slomio pred kamerama, zaplakao i priznao: "Nisam znao hoću li više igrati tenis" divider

Prepirku ruskog tenisača i suca možete vidjeti OVDJE.

No ruski tenisač nije stao na tome, nastavio je s uvredama na račun norveškog suca. Tražio je od njega kaznu za Tsitstipasova oca, a onda mu kratko poručio:

"Ako to ne učiniš, ti si, ne znam kako bi to rekao, mala mačka."

Uvrede ruskog tenisača možete vidjeti OVDJE.

Tako će se u finalu prvog Grand Slam turnira ove sezone sastati Medvjedev i Rafael Nadal, koji je pobjedom protiv Mattea Berrettinija osigurao šesto finale turnira u svojoj karijeri.

Pobijedi li Nadal, to će biti njegov 21. Grand Slam naslov u karijeri, čime bi nadmašio Novaka Đokovića i Rogera Federera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider