Tenis
SPORTOVI
Tenis
Emotivna poruka

Nakon Đokovića, Medvedev skoro rasplakao i suprugu: Pogledajte što joj je poručio nakon osvajanja US Opena

Medvedev je protiv Đokovića osvojio svoj prvi Grand slam naslov u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski tenisač Danil Medvedev pobjednik je posljednjeg Grand Slam turnira sezone, US Opena nakon što je u finalu sjajnom igrom porazio prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića sa 6:4, 6:4, 6:4.

Medvjedev je odigrao fantastično finale i nakon dva sata i 17 minute igre pobijedio je Đokovića osvojivši svoj prvi Grand Slam naslov u karijeri nakon što je prva dva finala izgubio. Na US Openu 2019. od Rafaela Nadala, a ove godine na Australian Openu od Đokovića.

Slavni Rus izluđivao je Đokovića, koji nije imao šanse u tom meču. Đoković je razbijao reket pa kasnije i plakao, no ništa mu nije išlo za rukom pored odličnog Medvedeva.

gol expired Medvedev objasnio svoju čudnu proslavu pobjede nad Đokovićem, postao je heroj gejmera divider

Nakon osvajanja US Opena, Medvedev je održao emotivan govor u kojem je skoro rasplakao i svoju suprugu Dashu.

"Želio bih završiti ovaj govor s nekoliko slatkih riječi. Ovo je naša treća godišnjica i tijekom turnira nisam mogao razmišljati o daru. Kada sam se plasirao u finale, pomislio sam ako izgubim, morat ću brzo nać dar, ali shvatio sam da nikako ne bi imao dovoljno vremena za to. Tako da sam morao pobijediti, volim te Dasha", zaključio je ruski tenisač sa širokim osmijehom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider