Tenis
SPORTOVI
Tenis
sramotno ponašanje

Kyrgios nije više najomraženiji igrač ATP Toura: Nakon skandaloznog nastupa Paire napravio novu glupost

Divljanje Benoita Pairea je nekoć bilo simpatično, no sada je preraslo u nešto negledljivo i neukusno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski tenisač Benoit Paire izgubio je u ponedjeljak prvi meč na Masters 1000 turniru u Rimu i to sa svega sat vremena igre. Sa 6:2, 6:1 nadigrao ga je domaći predstavnik Jannik Sinner, a Paire je cijeli meč odigrao bez imalo strasti i želje.

Njegovo ponašanje na terenu odjeknulo je u teniskom svijetu, a dan kasnije eksplodirao je i na društvenim mrežema gdje je napao organizatore turnira koji mu nisu omogućili da igra u utorak.

"Program je sranje! Hvala organizatoru. Tražio sam da igram u utorak kako bih dobio još jedan dan pripreme za turnir nakon svega što mi se dogodilo u New Yorku. A vi ste me stavili da igram u ponedjeljak", napisao je Paire.

gol expired Francuski tenisač divljao na terenu: Bacao je reket u zrak, napucavao bocu vode i žestoko vikao na suca divider

Podsjetimo, Francuz je uoči US Opena bio pozitivan na koronavirus i morao je odustati od nastupa i morao je u samoizolaciju puna dva tjedna. Paire je iz samoizolacije izašao minulog vikenda, te je imao svega dan treninga prije meča protiv Sinnera.

Njegova ljutnja na organizatore je razumljiva, ali njegovo ponašanje na terenu nije. To uostalom nije prvi put da se ovako ponaša i kad je takav ne zaslužuje nastupati na jednom od najvećih teniskih turnira na svijetu.

Do sada je titulu najomraženijeg igrača na ATP Touru držao Nick Kyrgios, tzv. zločesti dečko tenisa, no svojim posljednjim nastupima protiv Sinnera i Borne Ćorića u Cinncinatiju Paire je preuzeo vodstvo u poretku.

gol expired Ćorić pobjedom otvorio turnir u New Yorku: Pomeo Pairea u prvom setu pa mu ovaj predao divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider