Tenis
SPORTOVI
Tenis
Poslali priopćenje

Konačno se javio i ATP: Evo kako su komentirali cijeli Đokovićev fijasko

ATP se javio priopćenjem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Krovna svjetska teniska organizacija ATP čekala je do kraja ponedjeljka kako bi sastavila svoj službeni stav o fijasku koji je srpski tenisač Novak Đoković proživio, i još proživljava, na ulasku u Australiju.

Izjavu ATP-a prenosimo u cijelosti.

"ATP u potpunosti poštuje žrtve koje je narod Australije proživio u pandemiji koronavirusa i strogu useljeničku politiku koja je zbog nje na snazi. Komplikacije proteklih dana vezane za pokušaj ulaska igrača u zemlju natjerale su nas na potrebu za boljim razumijevanjem, komunikacijom i primjenom pravila…

gol expired Đokovićev fizioterapeut otkrio da već znaju konačnu odluku australskih vlasti? divider

Putujući prema Melbourneu Novak Đoković je smatrao kako ima liječničko izuzeće potrebno za ulazak u zemlju, ali serija događaja koja je odvela do saslušanja u ponedjeljak napravilo je štetu na svim frontama, uključujući Novakovo zdravlje i pripreme za Australian Open. Igrački liječnički izuzeci dobivaju se odvojeno od ATP-a, ali u ovom slučaju smo bili u konstantnom kontaktu s Tennis Australiom kako bi dodatno razjasnili ovaj proces.

Nadalje, ATP i dalje savjetuje svim igračima cijepljenje protiv koronavirusa jer vjerujemo kako je ono najvažnije u borbi s pandemijom."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider