Tenis
SPORTOVI
Tenis
Je li ovo dokaz?

Đokovićev fizioterapeut otkrio da već znaju konačnu odluku australskih vlasti?

Novak Đoković još može biti deportiran, ali ovo je jak dokaz, da ipak neće, smatraju neki.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srpski tenisač Novak Đoković dobio je dozvolu za ulazak u zemlju i prvi put trenirao uoči nastupa na Australian Openu na kojem ganja 10. titulu u karijeri.

Savezni sud presudio je u njegovu korist i sad teku presudni sati koji će pokazati hoće li ona ostati punomoćna ili će najboljeg tenisača svijeta spakirat na avion u utorak, a dok čeka, Nole se ne zamara odlukom jer je zakazao trening za utorak!

Nikola Pilić VIDEO Legendarni hrvatski trener i Novakov mentor posebno oštar: "Nisu mu dali ni milimetar kredita zbog toga i neka se srame!“ divider

Novinar i fotograf srpskog podrijetla Michael Babic koji već dugo izvještava s AO-a objavio je kako je Đoković već bukirao temin za trening u utorak. Objavio je fotografiju kratke prepiske s Novakovim fiziom Ulisesom Badiom, koji tvrdi kako će sutra u 15 sati po lokalnom, odnosno oko pet po srednjoeuropskom trenirati za turnir, piše Mondo.

gol expired Lovren ponovo žestoko stao uz Đokovića: "Prvi set dobiven, sad gazi dalje počevši s njim..." divider

Jeli Novak dobio znak od svojih odvjetnika da je sve riješeno jer je planirao unaprijed? Iako njegov slučaj još visi, jer ga ministar Alex Hawke dektretom još može protjerati i posljedično mu zabraniti ulazak u zemlju na tri godine, mnogi tvrde kako bi to "pokazivanje mišića“ bilo nepotrebno u ovom slučaju i donijelo bi vladi još negativnog publiciteta.

gol expired Napokon se oglasio Novak Đoković: Objavio je fotografiju s Goranom Ivaniševićem divider

Konačna odluka trebala bi stići u utorak rano ujutro po hrvatskom vremenu, ali ovo je dokaz kako će njegova današnja pobjeda u sudskom procesu i brojna podrška svjetske sportske javnosti biti dovoljna za siguran ostanak…

Pogledajte kronologiju cijelog slučaja

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider