Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
OTPUTOVAO KAO NAVIJAČ

VIDEO Sergio Aguero vrlo se neugodno iznenadio kad je shvatio s kim se našao u avionu do Katra

Sergio Aguero zbog zdravstvenih je razloga morao završiti karijeru, no bit će uz svoje donedavne suigrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometna reprezentacija Argentine na Svjetsko prvenstvo u Katar otputovala je po naslov prvaka, koji čekaju od 1986. godine, kad su ga uz vodstvo Diega Maradone posljednji put osvojili.

Ovog je puta lider momčadi Lionel Messi, koji će na svojem petom prvenstvu pokušati doći do titule. Tamo, nažalost, neće imati pomoć svojeg kuma Sergija Aguera, koji je prošle godine bio prisiljen prekinuti karijeru zbog problema sa srcem. 

Aguero namjerava biti s reprezentacijom

No, 34-godišnji Aguero planira uz reprezentaciju biti kroz cijelo natjecanje, pa je jučer otputovao da im se pridružio. U avionu kojim je letio do Dohe osigurao si je odvojeni luksuzni smještaj, no niti on ga nije mogao "spasiti" od onoga što ga je dočekalo.

Naime, nedugo nakon što su poletjeli, Aguero je shvatio da se u avionu nalazi zajedno s Brazilcima. I to ne bilo kakvima, nego navijačima koji su bili jako dobro raspoloženi i spremni na pjesmu.

Kako je to izgledalo, Aguero je podijelio u videu na Twitteru, a po izrazu lica vidi se da mu nije baš bilo drago da ga je to dočekalo.

Objavio je da je tako bilo cijelim putem, što znači da mu nije bilo ugodno. Može se samo nadati da će mu praćenje donedavnih suigrača biti puno ugodnije.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider