Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
MANGUPSKI POTEZ

VIDEO Panenka s marokanskom putovnicom: Pogledajte kako je Hakimi hladnokrvno poslao Furiju kući

Posljednji kazneni udarac za Maroko na poseban je način izveo "proizvod" Real Madrida Achraf Hakimi.

Achraf Hakimi (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Maroka najljepša je priča Svjetskog prvenstva u Katru, a ona zapravo još uvijek nije do kraja ispisana.

No zasad najljepše stranice marokanskog nogometa već sad ispisali su Ziyech, Hakimi i društvo u Katru. A jedno od za njih savršenih poglavlja zaključio je upravo posljednje navedeni desni bočni Paris Saint Germaina.

Stvorio ga Real, ali nikad mu dao priliku

Ovaj proizvod Real Madrida, ali i još jedan u nizu igrača iz njihove Castille koji u svom matičnom klubu nije dobio pravu priliku te po mnogima najbolji igrač njegove pozicije na svijetu, nemilosrdno je kući poslao državu u kojoj je odrastao.

Zapravo, dodatno ih je bacio u očaj načinom na koji je izveo posljednji kazneni udarac svoje momčadi, nakon što su Španjolci promašili sva tri komada koja su izveli prije toga. 

Hakimi je izveo popularnu panenku, ali tako da je loptu poslao vrlo nisko, time dodatno ponizivši Unaija Simona, koji je otišao u stranu. Nešto ranije loptu je također po sredini gola poslala druga najveća zvijezda Lavova s Atlasa Hakim Ziyech.

Tako su Španjolci poslani kući, dok Maroko ide u četvrtfinale, gdje ih čeka Portugal ili Švicarska. I ne, neće tamo sigurno biti autsajderi te se nećemo iznenaditi ako u Katru prvi put vidimo jednu afričku reprezentaciju u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Kako je izgledalo izvođenje kaznenih udaraca, pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider