Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Kriv ili nije?

VIDEO Messi gazio zastavu i dres Meksika? Razljutio legendarnog boksača: "Bolje mu je da ga ne nađem"

Kapetan Argentine veliku pobjedu protiv Meksika na Svjetskom prvensstvu neprimjereno je proslavio, smatra Canelo Alvarez.

Lionel Messi (Foto: Instagram)

Nogometaši Argentine pobijedili su Meksiko 2:0 u 2. kolu Svjetskog prvenstva u Katru, a nekoliko dana poslije utakmice u javnost su izašle snimke iz svlačionice Gauča koje su razbjesnile javnost.

Konkretno, mnogima je zasmetao potez Lionela Messija, koji je u slavlju poslije utakmice gazio meksičku zastavu i dres.

Leo Messi Argentina slavila u skromnoj nogometnoj predstavi protiv Meksika: Messi i Fernandez postigli sjajne pogotke divider

To je razljutilo mnoge ponosne Meksikance, a među njima i istaknutog "sina domovine" Canela Alvareza, koji je jednom od najboljih nogometaša javno zaprijetio poslije te geste nepoštovanja.

Naime, Argentinac je slaveći važnu pobjedu pjevao sa suigračima, a dok je svlačio kopačke, odgurnuo ih je od sebe i, čini se, ugazio pritom na meksička obilježja.

Lionel Messi Messi ispisao povijest svjetskih prvenstava: U jednoj kategoriji i najmlađi i najstariji divider

"Jeste li vidjeli kako Messi čisti pod našom zastavom i dresom?" objavio je Alvarez na društvenim mrežama. "Kako ja poštujem Argentinu, tako i on mora poštovati Meksiko!

Ne govorim o svim Argentincima, samo o ovim sranjima koja je Messi izvodio poslije utakmice. Neka moli boga da ga ne pronađem."

Argentinski navijači brane svog virtuoza da uopće nije vidio zastavu i da je očigledno samo skidao kopačke, a čak ga i pojedini meksički navijači brane.

Pogledajte snimku i uvjerite se sami, što vi kažete?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider