Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SUROVO I NEPOTREBNO

VIDEO Camavinga startom na treningu ozlijedio francusku zvijezdu i poslao je kući sa Svjetskog prvenstva

Francuska nogometna reprezentacija morat će Svjetsko prvenstvo odigrati bez Christophera Nkunkua.

Benzema i Camavinga (Foto: Afp)

Jedan od francuskih igrača u najboljoj formi, ofenzivac RB-a Leipzig Christopher Nkunku otputovao je kući i neće biti na raspolaganju Didieru Deschampsu na Svjetskom prvenstvu u Katru. Tako će Francuzi pred napad na obranu naslova krenuti s jednim novim igračem, kojeg će izbornik tek pozvati.

Start Camavinge na treningu

Nkunkuaova ozljeda dogodila se na treningu i zapravo je plod neopreznosti Realova nogometaša Eduarda Camavinge. U jednom trenutku, kad su njih dvojica zajedno krenuli na loptu, Camavinga je startao prežestoko te je pogodio gležanj svog suigrača, koji je odmah završio na podu.

Nkunku je ostao ležati, nakon čega su se oko njega skupili liječnici, a zatim je šepajući napustio teren.

Vijesti koje su se pojavile nakon toga nisu bile dobre, odnosno ozljeda je takve prirode da Nkunku nema šanse oporaviti se za nastup na Svjetskom prvenstvu te je otputovao kući.

Nkunku je došao u sjajnoj formi

Velik je to udarac za Deschampsovu momčad s obzirom na to da je Nkunku u sjajnoj formi već sezonu i pol. Ove je sezone u 23 nastupa upisao 17 pogodaka i četiri asistencije, dok je prošle sezone u 52 nastupa upisao 35 pogodaka i 20 asistencija.

Bitno je navesti da Nkunku ne igra napadača, nego ofenzivnog veznog igrača, čime je njegova statistika još impresivnija.

Zasad nije poznato tko će doputovati u Katar umjesto igrača Leipziga i jednog od trenutačno najtraženijih europskih nogometaša.

Najtrenutak 2022 Glasajte za Naj trenutak Svjetskog prvenstva: Počeo je prvi krug, nagrade su atraktivne divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider